Persbericht

Waarschijnlijk heeft u er zelf al plannen voor, maar zo niet: vergeet niet lokale/regionale media op de hoogte te brengen van uw bezoek of activiteit. Heeft u goede contacten met journalisten, nodig hen uit en of probeer ze in contact te brengen met goede ondernemers in uw gemeente voor bijvoorbeeld een mooi interview. Of lever na afloop een kant-en-klaar bericht met foto aan bij huis-en-huisbladen. Het zou fantastisch zijn als we ondernemers in Nederland zo breed mogelijk terug zien in de media op hún dag. We stellen het op prijs indien u na afloop ons een overzicht kunt toesturen.

Gebruikt u in het persbericht s.v.p. logo van de Dag van de Ondernemer en de onderstaande alinea met een verwijzing naar de Dag.

Deze activiteit vindt plaats op de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag bedanken we ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we het ondernemerschap. Ondernemers zijn immers van ongekende waarde voor ons land. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Sinds 2016 is het elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer.

MKB-Nederland zal zelf een persaankondiging/-uitnodiging versturen richting landelijke media; met het hoe en waarom van de Dag van de Ondernemer, een verwijzing naar de website met alle activiteiten en een uitnodiging om een bezoek/activiteit bij te wonen.

Deel deze pagina